Archy, jouw beste vriend
in pompverhuur

Archy is de oplossing voor zorgeloze pompverhuur van Gorman-Rupp Europe BV. Weet je niet welke pomp geschikt is voor jouw project? Archy adviseert je bij de keuze van de juiste pomp voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een pomp voor korte of voor langere tijd, Archy heeft de juiste oplossing voor je.

GR-PP
Gorman-Rupp Pomp
GR-PP

Wie is Archy?

Archy is de oplossing voor zorgeloze pompverhuur van Gorman-Rupp Europe BV. Via Archy selecteer, reserveer, huur en beheer je de pompen die je nodig hebt voor jouw project. Met Archy profiteer je ook van meer dan 25 jaar ervaring in pompverhuur en de betrouwbaarheid die je gewend bent van Gorman-Rupp pompen.

Archy beschikt over honderden mobiele pompsets. Zelfaanzuigende centrifugaalpompen en membraanpompen, aangedreven door een elektromotor of door een verbrandingsmotor. Bijna al onze pompen en de toebehoren kun je vinden bij Archy. Staat de pomp die je nodig hebt er niet bij? Geen nood! Even bellen met Archy en het wordt geregeld voor je!

Onze pompen

Met ons uitgebreide assortiment van vele duizenden pomptypes, zijn we ervan overtuigd dat voor elke toepassing een geschikte pomp van Gorman-Rupp te vinden is.
Gorman-Rupp Pomp

De juiste pomp vinden?

Maak gebruik van onze pomp selector als u niet zeker weet welke pomp u moet gebruiken.